Uusi koti Fattiksille

Syksyn alku toi Fattiksille ison muutoksen, kun vanha kotimme jäi Otaniemeen ja muutimme uuden isomman toimiston perässä Säterinporttiin, Leppävaaraan. Henkilöstömme määrä on noussut edellisen muuton jälkeen vuodesta 2016 lähes 40%, joten vanha kotimme alkoi käydä todella ahtaaksi. Käynnistimme vuoden 2018 lopussa projektin, jonka tarkoituksena oli varmistaa Fattiksille uudet toimivammat tilat. Yksi tärkeimmistä kriteereistä oli viihtyvyys.

Muuton myötä myös ohjelmistokehityksemme uudelleenorganisoitui ja aloimme työskennellä ketterän kehitysmallin mukaan pienemmissä Agile Squadeissa. Squad-malli vaatii toimitiloilta laajuutta ja uusi kotimme onkin lähes kolme kertaa vanhaa kotiamme suurempi. Uusi kotimme mahdollistaa työn tekemisen hyvin eri tavoin. Meiltä löytyy useita eri projektitiloja, neuvotteluhuoneita, keinuja, hiljaisia työskentelytiloja sekä oma huone lepäämiseen ja rauhoittumiseen. Olohuoneemme toimii hengailualueenamme ja mahdollistaa intensiiviset pleikkarihetket työpäivien lomassa. Työpäivän alkaessa tai päättyessä on myös mahdollista pistäytyä Säterinportissa sijaitsevassa kuntokeskuksessa. Jos kotimme viihdykkeet alkavat kyllästyttämään, voi alakerrassa käydä pelaamassa pelin biljardia tai liitokiekkoa.

Uusi kotimme on otettu erittäin hyvin vastaan Fattisten keskuudessa ja niihin on oltu enemmän kuin tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa maailman valloitusta! Tilat ovat siihen jo ainakin valmiina.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply