Fatman nimittää Murad Djurayevn uudeksi Technical Leadikseen

Murad Djurayev on kokenut ohjelmistoalan ammattilainen. Hänen toimenkuvansa Technical Leadina on edesauttaa Fatmanin kehitystä teknisellä puolella.

Djurayevn ura alkoi jo 24 vuotta sitten, kun hän oli vasta 17-vuotias. Uransa aikana hän on asunut viidessä eri maassa ja kartuttanut kokemustaan toimiessaan useissa eri rooleissa: järjestelmien ja tietokantojen ylläpitäjänä, ohjelmistokehittäjänä, projektipäällikkönä, konsulttina ja teknologiajohtajana. Ajan kuluessa hän on oppinut tunnistamaan teknisten kehitysprosessien eri tarpeet ja vaatimukset aina ohjelmiston suunnittelusta sen julkaisemiseen. Fatmanilla hän pääsee hyödyntämään olemassa olevia taitojaan ja kehittämään itseään samaan aikaan.

”Fatman on antanut minulle mahdollisuuden syventää osaamistani ja oppia uusia taitoja, joita voin hyödyntää luodessani teknisiä ratkaisuja Fatman Frameen”, Djurayev kertoo.

Hän päätti siirtyä Fatmanille, koska näkee yhtiössä valtavasti potentiaalia. Fatmanilla on kova halu kasvaa ja kehittyä eteenpäin, sen lisäksi yrityksen johto on todella kannustavaa ja ymmärtäväistä. Djurayev painottaa, että hän haluaa olla osa Fatmanin menestystarinaa sekä tuote- että liiketoimintapuolella.

”Fatmaniin siirtyminen on antanut minulle mahdollisuuden sisällyttää ideoitani ja toimialan parhaita käytäntöjä mukaan tuotekehitykseen”, Djurayev selittää.

Djurayevn päätehtävä on kehittää uutta arkkitehtuuria Fatman Frameen. Lisäksi hänellä on merkittävä rooli ohjelmistokehittäjien mentorina ja hän pyrkii kannustamaan heitä entistä tehokkaampaan ja luovempaan työskentelyyn. Hän haluaa turvata koodareille toimintaympäristön, jossa he voivat olla ylpeitä työstään niin teknisen toteutuksen kuin tuotteen loppukäyttäjien näkökulmasta.

”Tehtäväni Fatmanilla on edesauttaa yhtiön tavotteiden toteuttamisessa teknisellä puolella”, Djurayev tiivistää.

Vastaa