Fatmanin 2017 vuosi pakettiin kasvun merkeissä

Jos vuosi 2016 oli yrityksellemme vaikea perustaja Kari Heinin kuoleman johdosta, vuosi 2017 muistetaan täällä varmasti pitkään positiivisen muutoksen vuotena. Liikevaihtomme kasvoi 15% ja käänsimme notkahduksen jälkeen toimintamme voitokkaaksi painavista investoinneista huolimatta. Tarkka liikevaihto oli 2 592 105 € ja liikevoitto 106 779 €.

Sijoitimme tuotekehitykseen enemmän kuin koskaan aikaisemmin: Fatman Frame sisältää nyt kaikki toiminnallisuudet, joita aikaisemmat ohjelmistomme ovat tarjonneet. Sopimushallinnassa on sekä ulos- että sisäänvuokrauksen täysi työkalupakki ja Huoltokirjatuotteemme on monipuolisempi kuin koskaan yhtiön historiassa. Ja vauhti sen kuin kiihtyy – yhtiön työntekijämäärä on suurempi kuin koskaan sen historiassa. Esimerkkinä voidaan mainita, että täysipäiväisten ohjelmistokehittäjien määrä on jo ylittänyt 20 henkilöä. Vielä vuosi takaperin lukema oli alle 10. Olemme siirtyneet täysin ketteriin kehitysmenetelmiin ja prosessiemme ja toimintamme ammattimaisuutta on kehitetty kautta linjan. Tämä näkyy asiakkaalle nopeampana ja laadukkaampana palveluna.

Odotukset vuodelle 2018 ovat vähintäänkin positiiviset: Ainoastaan olemassa olevat sopimukset takaavat, että kasvu tulee tänä vuonna olemaan huomattavasti viime vuotta suurempi. Lisäksi markkinat ovat ottaneet erinomaisesti vastaan Fatman Frame Sopimushallinnan IFRS 16 -lisäosan. Oletamme, että kymmenet suomalaiset pörssiyhtiöt ottavat sen käyttöön tämän vuoden aikana. Tämä takaa uutta ja osittain uuden tyyppistä käyttäjäkuntaa SaaS-palveluumme, joka tuo uusia toiminnallisuuksia ja kehittyneitä tapoja tehdä asioita kaikille asiakkaillemme!

Vastaa