Siirry pääsisältöön

Kiinteistötiedon hallintajärjestelmän avulla asiakas pääsee näkemään mitä kiinteistössä tapahtuu. Järjestelmä kertoo esimerkiksi millaiset ovat kulutuslukemat, millaisia ennakkohuoltotöitä tehdään sekä millaisia mahdollisia vikailmoituksia kiinteistössä esiintyy.

– Jos puhutaan trendeistä, niin tiedolla johtaminen ja tiedon hyödyntäminen erilaisissa palveluissa ohjasivat meidät tämän järjestelmän kehittämiseen, toteaa L&T:n liiketoimintajohtaja Antti Niitynpää.

Projektin ensimmäinen johtoajatus on ollut se, kuinka L&T voisi palvella kiinteistön loppukäyttäjää entistä paremmin. Samalla järjestelmä tuo lisää näkyvyyttä myös L&T:n omille työntekijöille.

Kehitystyö jatkuu yhdessä

Hentilän mukaan yhteistyö L&T:n kanssa on ollut monessakin mielessä poikkeuksellinen. Hän kokee, että L&T on sitoutunut projektiin todella hyvin aina käyttäjästä lähtien. Projektin alusta asti on ymmärretty se, kuinka paljon IT-projekti vaatii panostusta myös tilaajalta, jotta se saadaan kunnialla maaliin.

– Tämä hankehan ei pääty koskaan. Virallisesti projekti päättyy tämän vuoden loppuun mennessä, mutta siitä se työ itse asiassa vasta alkaa. Meillä molemmilla, niin Fatmanilla kuin meilläkin, ovat aivot raksutelleet ja jatkokehityslaariin on tulossa paljon sellaista, mitä päästään työstämään sitten, kun tämä perustoimitus saadaan ensin valmiiksi, Kuismin summaa.

Lue myös