Järjestämme säännöllisesti tuotteistamme webinaareja. Webinaareihin pääsee osallistumaan ilmoittautumislinkkien kautta ja webinaarin jälkeen tallenteet ovat tilattavissa näiden sivujen kautta.

Uusia ominaisuuksia Fatman Frame toiminnanohjaukseen

Ylläpitotehtävään on nyt mahdollista liittää Laadunhallinnan tarkastuslomake. Tällöin Ylläpitotehtävää kuitattaessa tulee Laadunhallinnan lomake täyttää kuittauksen yhteydessä.

Ominaisuus hyödyntää Framen olemassaolevia moduuleja, Laadunhallintaa sekä Ylläpitoa. Ylläpitotehtävän suorittamista ja kuittaamista varten voi nyt luoda hyvin yksityskohtaisia tarkastuslistoja. Erityisen tärkeää dokumentin tuottaminen on usein tarkastuksissa, jotka ovat lakisääteisiä tai turvallisuuteen liittyviä. Sen sijaan, että täytetään jokin ulkoinen lomake, ja liitetään se tehtäväkuittaukseen, saa lomakkeen nyt aukeamaan suoraan kuitattavasta tehtävästä.

Tilaa tallenne

Ostotilaukset-moduuli

Olemme julkaisseet uuden Ostotilaukset-moduulin Frame Huollon Toiminnanohjauksen tuoteperheeseen. Moduulissa voit käsitellä Ostotilauksiasi aina uusista (osto)ehdotuksista hyväksyntään. Järjestimme aiheesta kesäkuussa 2020 webinaarin, jossa moduuli esitellään yksityiskohtaisesti. Voit tilata webinaarin tallenteen alla olevasta linkistä.

Tilaa tallenne

IFRS 16

Vuonna 2018 jotakuinkin kaikki Suomen ja muiden EU/ETA-maiden IFRS-raportoijat tuskailivat uuden vuokra- ja leasingsopimusten käsittelyyn keskittyneen IFRS16-standardin monimutkaisuutta ja sen tuomia käytännön haasteita. Lääkkeeksi tähän tuskaan Fatman toi markkinoille sopimushallintapohjaisen ohjelmistoratkaisun – Frame Lease Management IFRS16:n. Frame on käytössä noin 50:llä suomalaisella IFRS16-raportoijalla ja nyt, kun ensimmäinen kokonainen raportointivuosi on takana, voidaan katsoa hieman taaksepäin ja pohtia mitä opittiin. Järjestimme tästä aiheesta webinaarin kesäkuussa 2020. Webinaarissa käytiin läpi viime vuoden aikana tehdyt uudet ominaisuudet sekä asiakkaamme Ahlström-Munksjön Johanna Teerikangas kertoi kuinka he tekivät tilinpäätöksen täsmäytystyön ohjelmamme avulla.

Tilaa tallenne
henkilöresurssointi

Henkilöresurssointi

Fatman Framella ohjataan suurta joukkoa ihmisiä erilaisten tehtävien parin, jotka usein ovat huolto- tai korjausluonteisia. Tehtävien haastavuus saattaa kuitenkin kovasti vaihdella, eikä aina ole selvää, kuinka kuormitettuja tekijät oikeasti ovat. Frame Henkilöresurssointi tarjoaa ratkaisun työkuormien seurantaan, ja antaa reaaliaikaista tilannekuvaa siitä kenellä on parhaat edellytykset ottaa tulevat työt hoitoonsa.

Olit rooliltasi sitten omistaja, manageri tai palveluliikkeen edustaja, kuuntele ja tutustu uuteen työkaluumme, joka tarjoaa uudenlaista näkyvyyttä töiden hallintaan ja suunnitteluun!

Tilaa tallenne