Järjestämme säännöllisesti tuotteistamme webinaareja. Webinaareihin pääsee osallistumaan ilmoittautumislinkkien kautta ja webinaarin jälkeen tallenteet ovat tilattavissa näiden sivujen kautta.

Ostotilaukset-moduuli

Olemme julkaisseet uuden Ostotilaukset-moduulin Frame Huollon Toiminnanohjauksen tuoteperheeseen. Moduulissa voit käsitellä Ostotilauksiasi aina uusista (osto)ehdotuksista hyväksyntään. Järjestimme aiheesta kesäkuussa 2020 webinaarin, jossa moduuli esitellään yksityiskohtaisesti. Voit tilata webinaarin tallenteen alla olevasta linkistä.

Tilaa tallenne

IFRS 16

Vuonna 2018 jotakuinkin kaikki Suomen ja muiden EU/ETA-maiden IFRS-raportoijat tuskailivat uuden vuokra- ja leasingsopimusten käsittelyyn keskittyneen IFRS16-standardin monimutkaisuutta ja sen tuomia käytännön haasteita. Lääkkeeksi tähän tuskaan Fatman toi markkinoille sopimushallintapohjaisen ohjelmistoratkaisun – Frame Lease Management IFRS16:n. Frame on käytössä noin 50:llä suomalaisella IFRS16-raportoijalla ja nyt, kun ensimmäinen kokonainen raportointivuosi on takana, voidaan katsoa hieman taaksepäin ja pohtia mitä opittiin. Järjestimme tästä aiheesta webinaarin kesäkuussa 2020. Webinaarissa käytiin läpi viime vuoden aikana tehdyt uudet ominaisuudet sekä asiakkaamme Ahlström-Munksjön Johanna Teerikangas kertoi kuinka he tekivät tilinpäätöksen täsmäytystyön ohjelmamme avulla.

Tilaa tallenne