Kokonaisvaltainen sovellusalusta, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja säästää aikaa

Fatman Oy tarjoaa asiakkailleen markkinoiden moderneimman ja kokonaisvaltaisimman ohjelmistoalustan Framen. Alustan ydintoimintojen, huoltokirjasovelluksen ja sopimushallintasovelluksen, lisäksi olemme keränneet asiakkaidemme puolesta Suomen johtavat ohjelmiston- ja palveluntarjoajat ja liittäneet heidän osaamisensa suoraan osaksi Frame-toimintakokonaisuutta. Frame tarjoaa myös erittäin notkeat ja monipuoliset raportointi- ja dashboard-mahdollisuudet, joilla tiedon arvo realisoituu käyttäjälle!

Frame Toiminnanohjaus on markkinoiden modernein kaikilla laitteilla ja selaimilla toimiva huoltokirjasovellus, jonka paras ominaisuus on se, että se on aina mukana. Nykyaikainen käyttöliittymä ja viimeisimmät ohjelmistoteknologiat varmistavat sen, että asiakas saa käyttöönsä tietoturvallisen, helppokäyttöisen ja aidosti mobiilin järjestelmän. Tämän jälkeen arvokas tieto tulee merkittyä muistiin ja se ei pääse hukkumaan.

Fatman Frame Sopimushallinnan IFRS 16 -lisäosan avulla voit laskea sopimusmassasta käyttöoikeusomaisuuden ja vuokrasopimusvelan arvon, hallita niihin vaikuttavia muutoksia ja laskea muutosten tulosvaikutukset. Järjestelmällä voidaan käsitellä kaikki standardin piiriin kuuluvat leasingsopimukset.

Monipuolinen raportointi tarjoaa kaikki vuosikertomuksen vaatimat liitetiedot mukaan lukien vuokravastuut sekä tulos- ja rahavirtavaikutukset arvoltaan vähäisistä ja lyhyistä sopimuksista. Sopimusmassasta voidaan suodattaa lukuja hyödykelajien, kustannuspaikkojen, juridisten yhtiöiden ja muiden ryhmittelytekijöiden mukaisesti.

Järjestelmä on erittäin käyttäjäystävällinen, moderni pilvipohjainen SaaS-palvelu, joka poistaa käyttäjältä IFRS 16 -päänsäryn paremmin kuin mikään muu lääke!

Frame Sopimushallinta on täysi palvelukokonaisuus vuokra- ja leasingsopimusten hallintaan. Sekä vuokralleantaja että vuokralleottaja saa järjestelmästä sähköisen työkalun, jolla hallita vaivattomasti leasing-, vuokra-, vakuus-, vastike- ja muita sopimuksia. Sopimuksiin liittyvät indeksikorotukset, jyvittämiset, IFRS-raportointi, laskun luonti ja muut jokapäiväiset rutiinit syntyvät automaattisesti ja tieto jää turvallisesti talteen.

Asiantuntijapalvelut

Fatman tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden kiinteistöjen kustannuksien optimointiin ja arvonsäilyttämiseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Näihin kuuluvat mm. huoltokirjojen, energiakatselmusten, toimintasuunnitelmien ja kuntoarvioiden laatiminen sekä kiinteistöveroselvitykset.