Kokonaisvaltainen sovellusalusta, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja säästää aikaa

Fatman Oy tarjoaa asiakkailleen markkinoiden moderneimman ja kokonaisvaltaisimman ohjelmistoalustan Frame:n. Alustan ydintoimintojen, huoltokirjasovelluksen ja sopimushallintasovelluksen, lisäksi olemme keränneet asiakkaidemme puolesta Suomen johtavat ohjelmiston- ja palveluntarjoajat ja liittäneet heidän osaamisensa suoraan osaksi Frame-toimintakokonaisuutta. Frame tarjoaa myös erittäin notkeat ja monipuoliset raportointi- ja dashboard-mahdollisuudet, joilla tiedon arvo realisoituu käyttäjälle!

Huoltokirja

Frame Huoltokirja on markkinoiden modernein kaikilla laitteilla ja selaimilla toimiva huoltokirjasovellus, jonka paras ominaisuus on se, että se on aina mukana. Nykyaikainen käyttöliittymä ja viimeisimmät ohjelmistoteknologiat varmistavat sen, että asiakas saa käyttöönsä tietoturvallisen, helppokäyttöisen ja aidosti mobiilin järjestelmän. Tämän jälkeen arvokas tieto tulee merkittyä muistiin ja se ei pääse hukkumaan.

Asiantuntijapalvelut

Fatman tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden kiinteistöjen kustannuksien optimointiin ja arvonsäilyttämiseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä. Näihin kuuluvat mm. huoltokirjojen, energiakatselmusten, toimintasuunnitelmien ja kuntoarvioiden laatiminen ja kiinteistöveroselvitykset.

Sopimuksenhallinta

Frame Sopimuksenhallinta on täysi palvelukokonaisuus kiinteistöalan reskontrien hoitamiseen. Tila- ja vuokranhallinnan ammattilainen saa järjestelmästä sähköisen työkalun, jolla hallita vaivattomasti osto-, vuokra-, vakuus-, ja muita reskontroja. Sopimuksiin liittyvät indeksikorotukset, jyvittämiset, IFRS-raportointi, laskun luonti ja muut jokapäiväiset rutiinit syntyvät automaattisesti ja tieto jää turvallisesti talteen.

Alusta

Frame-alusta on luotu takaamaan asiakkaalle systeemi- ja alustatoimittajan tuottamat edut samalla kertaa. Alustatoimittaja tarjoaa asiakkaalleen mahdollisuuden kerätä parhaat ohjelmistot yksittäisistä ohjelmistokomponenteista alustaan, joka nivoo ne yhteen. Systeemitoimittaja taas tuottaa kokonaisuuden, joka vastaa asiakkaan kokonaistarpeeseen ja takaa yhden luukun palvelun ja vastuun. Fatman kumppaneineen tarjoaa molemmat! Liian hyvää ollakseen totta?