Frame Sopimushallinta

Toimii vuokranantajan kokonaisvaltaisena työkaluna asiakkaiden valinnasta sopimusten luomiseen ja edelleen laskutukseen sekä kirjanpitoon. Ohjelma toimii osana taloushallinnan järjestelmäkokonaisuutta ja toimii joustavasti kirjanpito- ja toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Järjestelmä taipuu niin liikekiinteistöjen kuin asunto-osakeyhtiöiden sopimushallintaan sekä opiskelija-asunto-, ASO-. ARA- ja muihin erikoistapauksiin. Järjestelmällä voi myös luoda isännöitsijäntodistuksen. Lisäksi se soveltuu mitä moninaisimpiin liiketilan vuokrauksen tilanteisiin.

Sopimushallinta on myös omien vuokrasopimusten hallinnan työkalu. Jatkossa laskuja ei enää tarvita, kun ohjelma voi luoda maksatusaineiston ja kirjanpitomateriaalin suoraan sopimustiedoista.

Järjestelmän IFRS 16 -lisäosan avulla voit laskea myös sopimusmassasta käyttöoikeusomaisuuden ja vuokrasopimusvelan arvon, hallita niiden muutoksia ja laskea muutosten tulosvaikutukset. Järjestelmän avulla voidaan käsitellä kaikki standardin piiriin kuuluvat leasingsopimukset.

Sopimushallinnan toiminnot