Frame Toiminnanohjaus

Frame Toiminnanohjaus on markkinoiden modernein kaikilla laitteilla ja selaimilla toimiva huoltokirjasovellus, jonka paras ominaisuus on se, että se on aina mukana. Nykyaikainen käyttöliittymä ja viimeisimmät ohjelmistoteknologiat varmistavat sen, että asiakas saa käyttöönsä tietoturvallisen, helppokäyttöisen ja aidosti mobiilin järjestelmän. Tämän jälkeen arvokas tieto tulee merkittyä muistiin ja se ei pääse hukkumaan.

Sovellus toimii kiinteistön tietopankkina ja toiminnanohjausjärjestelmänä (sähköisenä huoltokirjana). Palveluun tallennetaan kiinteistötiedot tarvittavassa laajuudessa (osoite, pinta-ala yms. tiedot).

Kiinteistöjen palvelupyyntöjä ja vikailmoituksia hallinnoidaan keskitetysti järjestelmässä. Työtehtävät voidaan välittää palvelukumppaneille ja omalle henkilöstölle joko manuaalisesti tai automaattisesti. Kiinteistöjen käyttäjät voivat ilmoittaa havaitsemistaan vioista ilmoituslomakkeella, joka linkitetään yrityksen internet- ja/ tai intranet-sivuille.

Järjestelmään tallennetaan tiedot kiinteistön laitteista, määräaikaisista huoltotehtävistä ja tulevista korjaushankkeista. Järjestelmään voi tallentaa kiinteistöihin liittyvät dokumentit ja yhteyshenkilöt. Palvelu on suunniteltu kiinteistöalan ammattilaisten käyttöön