Oletko sinä Fatmanin tuleva avainasiakaspäällikkö?

Fatman on vuonna 1991 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka on kasvanut voimakkaasti viimeisen kahden vuoden aikana. Päätuotteemme Fatman Frame auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan sekä kiinteistön ylläpidon että sopimushallinnan haasteet. Teemme asioita tosissaan, mutta emme liian vakavasti. Uskomme siihen, että hyvällä meiningillä, avoimella kanssakäymisellä ja kannustavalla ilmapiirillä saavutamme parhaita tuloksia ja pystymme yllättämään asiakkaamme positiivisesti joka päivä. Meidän arkeemme kuuluu mm. pleikkarimatsit työpäivän yhteydessä, jääkaappi täynnä virvokkeita sekä kerran kuussa vietettävä yrityksen yhteinen kehityspäivä.

Haemme porukkaamme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen Key Account Manageria vastaamaan nimetyistä avainasiakkaistamme. Johdat ja kehität asiakkuuksiasi tiiviissä yhteistyössä myyntitiimin, tuotepäälliköiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Uusien ratkaisu- ja kehitysmahdollisuuksien tunnistaminen on olennainen osa toimenkuvaasi ja osaat kuvata asiakkaidesi tarpeet tuotepäälliköiden ja ohjelmistokehittäjien arvioitavaksi. Lopullinen toimenkuva määräytyy tehtävään valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Hakemallamme henkilöllä on soveltuva kaupallinen tai tekninen tutkinto sekä useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielen taitoa. Kokemus SaaS-palveluiden myynnistä katsotaan eduksi. Työkalujen osalta odotamme hyvää MS Office-paketin tuotteiden tuntemista.

Me tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön n. 40 ammattilaisen joukossa, jossa itsensä kehittäminen ja joustavat työajat ovat itsestäänselvyys. Tarjoamme sinulle myös hyvät edut aina kuntosalista hyvään vakuutusturvaan, sekä erilaisiin tapahtumiin pokeriturnauksista aina yleisurheilukisoihin. Katso lisää meidän arjestamme LinkedIn Life Page -sivuilta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Ennakkoluulotonta ja aktiivista otetta itsensä kehittämiseen
  • Useamman vuoden (3-5v) kokemusta B2B-asiakassuhteiden rakentamisesta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista
  • MS Office-paketin tuotteiden tuntemista

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen SaaS-palveluiden myynnistä
  • Kiinteistöalan tuntemuksen
  • Ruotsin kielen taidon

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@fatman.fi. Lisätietoja paikasta antaa puhelimitse: Jarno Koskinen 050 368 4935. Ole nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Seuraa meidän arkea sosiaalisen median kanavissa: Instagram @fatmanoy ja Facebook Fatman Oy

Vastaa