Oletko sinä Fatmanin tuleva myyntipäällikkö?

Fatman on vuonna 1991 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka on kasvanut voimakkaasti viimeisen kahden vuoden aikana. Päätuotteemme Fatman Frame auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan sekä kiinteistön ylläpidon että sopimushallinnan haasteet. Teemme asioita tosissaan, mutta emme liian vakavasti. Uskomme siihen, että hyvällä meiningillä, avoimella kanssakäymisellä ja kannustavalla ilmapiirillä saavutamme parhaita tuloksia ja pystymme yllättämään asiakkaamme positiivisesti joka päivä. Meidän arkeemme kuuluu mm. pleikkarimatsit työpäivän yhteydessä, jääkaappi täynnä virvokkeita sekä kerran kuussa vietettävä yrityksen yhteinen kehityspäivä.

Haemme porukkaamme Espooseen vakituiseen työsuhteeseen myyntipäällikköä SaaS-palveluiden uusasiakashankintaan. Tiiviissä ja energisessä myyntitiimissä pääset osallistumaan myyntiprosessin eri vaiheisiin prospektoinnista ratkaisun määrittelyyn ja kaupan viimeistelyyn. Myyntitiimin lisäksi tukena työssäsi ovat eri palvekokonaisuuksien tuotepäälliköt ja tekniset asiantuntijat sekä projektiyksikkömme.

Hakemallamme henkilöllä on vähintään 3 vuoden kokemus B2B-myynnistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomenkielen ja hyvää englanninkielen taitoa sekä kykyä sopeutua nopeasti kehittyvään työympäristöön. Kokemus SaaS-palveluiden myynnistä katsotaan eduksi. Työkalujen osalta odotamme hyvää MS Office-paketin tuotteiden tuntemista.

Me tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kansainvälisen työympäristön n. 40 ammattilaisen joukossa, jossa itsensä kehittäminen ja joustavat työajat ovat itsestäänselvyys. Tarjoamme sinulle myös hyvät edut aina kuntosalista hyvään vakuutusturvaan sekä erilaisiin tapahtumiin pokeriturnauksista aina yleisurheilukisoihin. Katso lisää meidän arjestamme LinkedIn Life Page -sivuilta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta B2B-myynnistä
  • Hyviä ihmissuhde- ja kommunikointitaitoja
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista
  • MS Office-paketin tuotteiden tuntemista

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen SaaS-palveluiden myynnistä
  • Kiinteistöalan tuntemuksen

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekry@fatman.fi. Lisätietoja paikasta antaa puhelimitse: Samuli Halinen 050 362 7075. Ole nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Seuraa meidän arkea sosiaalisen median kanavissa: Instagram @fatmanoy ja Facebook Fatman Oy

Vastaa