Siirry pääsisältöön

Oli jo aikakin, sillä client-ohjelmistojen teknologia perustui pitkälti 1990-luvun ohjelmistotekniikoihin ja rajoitti kehitystä huomattavasti. Myös nykyaikaiset tietoturvavaatimukset alkoivat muodostua isoksi ongelmaksi. Fatman siirsi viimeiset client-ohjelmistonsa selainversioiksi viime vuonna ja palaute muutoksesta on ollut pelkästään positiivista. Kaikki tarvittavat järjestelmät löytyvät saman kirjautumissivun takaa. Järjestelmien päivitykset ja korjaukset tapahtuvat huomaamattomasti lennossa.

Järjestelmien käyttö on perinteisesti vaatinut fyysisen läsnäolon toimistolla tai toimistoverkossa, mutta varsinkin nyt korona-aikana tehokkaan etätyömahdollisuuden tärkeys on korostunut entisestään. Laskut voidaan toimittaa vuokralaisille laskutuskanavaa pitkin laiturin nokalta ja viiteaineisto voidaan lukea sisään, kirjanpito sulkea ja aineisto lähettää eteenpäin lasten ulkotreenien päättymistä odotellen parkkipaikalla omassa autossa. Perinteiset työskentelytavat ovat isossa murroksessa.

Fatman oli yksi ensimmäisistä vuokralaskutusjärjestelmiä tarjoavista yrityksistä Suomessa, joka luopui perinteisistä client-ohjelmistoista ja siirtyi kokonaan selainohjelmistoihin. Isona motivaationa tähän oli teknologinen mullistus, jonka myötä manuaaliset työsuoritukset pystytään siirtämään integraatioiden/rajapintojen hoidettavaksi. Uudet Microsoftin tarjoamat OpenAPI ja Logic Apps rajapintateknologiat ovat helppoja ja suoraviivaisia ottaa käyttöön.

Muutama esimerkki siitä mitä uudet rajapinnat mahdollistavat taloushallinnolle:

Onko käytössäsi vielä perinteinen client-ohjelmisto kirjanpidossa- tai vuokralaskutuksessa? Nyt on aika siirtyä nykyaikaan ja automatisoida turhat manuaalityöt. Ota rohkeasti yhteyttä myyntimme, niin räätälöidään sinulle sopiva nykyaikainen ohjelmisto.

Karl Hein, CFO

Lue myös