Siirry pääsisältöön

Haluatko olla seuraava Fattis?

Meille töihin?

Teimme koko yrityksen laajuisen retron ja kysyimme työntekijöiltämme, mikä tekee
Fatmanista hyvän työpaikan. Tässä kyselyssä kaksi asiaa nousi muiden yläpuolelle:
Itsensä kehittäminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Muita mainittuja asioita olivat
kansainvälisyys, nuorekkuus, joustavuus sekä työskentely kasvavassa ja
kehittyvässä yrityksessä.

Uskomme, että hyvällä asenteella, avoimella viestinnällä ja kannustavalla
ilmapiirillä saavutamme parhaat tulokset ja pystymme yllättämään
asiakkaamme positiivisesti joka päivä.

Edut:

Kansainvälinen työympäristö

Meidän työpaikallamme on ihmisiä useista eri maista ja työkielenämme käytämme englantia.

Vakuutusturva

Elämä ei aina mene niin kuin sen suunnittelemme. Koripallossa saattaa vääntyä polvi tai lentopallossa mennä olkapää. Reissussa saattaa reissuflunssa yllättää. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan vakuutusturvan elämän yllätystilanteita varten.

Kuntosali

Meidän käytössämme on täysin uusittu kuntosali ryhmäliikuntatunteineen. Osa meistä aloittaakin työpäivän kuntoilemalla ja toiset taas päättävät työpäivän kuntoilulla.

Säännöllinen kouluttautuminen

Pidämme kuusi kertaa vuodessa yrityksessämme kehityspäivät, jolloin keskitymme itsemme ja koko yrityksen kehittämiseen. Usein näiden päivien jälkeen käymme after workeillä tai saatamme lähteä käymään vaikka avannossa pulahtamassa.

Toimitilat

Muutimme maaliskuussa 2022 uusittuihin Säterinportin toimistotiloihin. Meillä on nyt käytössämme täysin uudet ja modernit tilat ja töitä on mahdollista tehdä vaikka keinussa istuen. Toimistomme sydän on iso olohuoneemme, jossa käymme tiukkoja Playstation taistoja tai pelaamme yhdessä VR-pelejä. Janon yllättäessä jääkapista voi hakea limsaa ja aivoille virtaa saa välipalakaapistamme.

Tapahtumat

Aina keväisin ratkomme Fatlympics-kilpailuissa, kuka yrityksestämme on sinä vuonna nopein ja vahvin yleisurheilija. Vähintään kerran vuodessa toimistollamme on pidetty LANit ja silloin toimistomme valtaa erilaiset konsoli- mutta myös lautapelit. Makuupussi on syytä ottaa mukaan, koska näitä pelejä pelataan koko viikonlopun ajan.

Me rekrytoimme!

Avoimet työpaikat:
Frame MRP Process

Join the Fatman Family – Senior Software Developer Wanted! 

Read more and apply

Rekrytointilomake

  • Max. tiedoston koko: 50 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Me työskentelemme Fatmanilla:

Mikä tekee meistä erilaisia?

Me emme myy kehittäjiämme projektityöhön

Meillä saat keskittyä yhden kokonaisuuden kehittämiseen eikä sinun tarvitse hyppiä projektista toiseen.

Pitkä kokemus sovelluskehittämisestä

Aloitimme ohjelmakehityksen jo 90-luvulla. Silloin internet oli vasta alkutekijöissä ja sosiaalisesta mediasta ei osattu vielä edes haaveilla.

Säännölliset kehityspäivät

Kuusi kertaa vuodessa unohdamme arkirutiinit ja keskitymme siihen miten saamme itsestämme ja koko yrityksestämme paremman.

Arvot!

Toisten kunnioittaminen

Tulemme kaikki eri paikoista ja olemme erilaisia yksilöitä. Kaikkien mielipiteet ovat aina yhtä arvokkaita, vaikka ne poikkeaisivatkin sinun omasta mielipiteestäsi. Me emme koskaan tee asioista henkilökohtaisia.

Esimerkkejä siitä, kuinka tämä näkyy arjessamme:
Viikottaisissa ohjelmistokehittäjien keikkojen suunnittelupalaverissa keskustelu saattaa välillä yltyä intensiiviseksi. Keskustelun lomassa muistamme kuitenkin aina pitää kommentit asiallisena.

Fatman Oy avoimet työpaikat Kunnioittaminen
Fatman Oy avoimet työpaikat Tiiminä

Toimi tiiminä

Työskentelemme yhdessä yhteisen päämäärän eteen. Jokaisen on otettava vastuuta ja tarjottava tarvittaessa apua yrityksen sisäisissä työtehtävissä.

Esimerkkejä siitä, kuinka tämä näkyy arjessamme:
Pyrimme varmistamaan, että työtehtävissämme on aina mukana useampi kuin yksi henkilö. Tällöin meillä on aina joku, joka voi auttaa, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Jaa osaamistasi ja tietoasi

Avoin viestintä ja läpinäkyvyys tekevät perheestämme vahvemman, joten meidän kaikkien on oltava valmiita puhumaan ja kuuntelemaan toisiamme.

Esimerkkejä siitä, kuinka tämä näkyy arjessamme:
Joka toinen kuukausi pidämme koko yritykselle infotilaisuuden, jossa jaamme yrityksen ajankohtaiset talousluvut. Jokaisen sprintin jälkeen pidämme myös retron, jossa käymme läpi mitä olemme viimeisen kahden viikon aikana oppineet.

Fatman Rekrytointi Osaaminen
Fatman Perhe

Olemme perhe

Pidämme yllä positiivista ilmapiiriä ja luotamme, että jokainen tekee oman osansa asettamatta tiukkoja kotiintuloaikoja. Toimistollamme on paljon huumoria ja teemme kaikkemme myös huumorin laadun parantamiseksi.

Esimerkkejä siitä, kuinka tämä näkyy arjessamme:
Toimistomme mahdollistaa työskentelyn monin eri tavoin, mutta silti löydämme itsemme välillä työskentelemästä oudoista paikoista kuten jäähalli tai viidakko.

Mahdollisuus oppia

Jokaisella on oikeus tulla paremmaksi siinä mitä he tekevät ja me teemme kaikkemme, jotta mahdollistaisimme jokaisen jatkuvan oppimisen ja kehittymisen.

Esimerkkejä siitä kuinka tämä näkyy arjessamme:
Meillä on joka toinen kuukausi yrityksen kehityspäivä, jossa jaamme tietoa ja opimme jotain uutta. Jaamme keskenämme myös aktiivisesti e-kirjoja ja muita oppimateriaaleja.

Fatman Mahdollisuus oppia