Siirry pääsisältöön

30.11.2019 päättyneellä tilikaudella Fatmanin liikevaihto nousi 3,9 miljoonaan euroon. Liiketoiminnan tulos oli 62 576 euroa ja työntekijämäärä oli keskimäärin 42 henkilöä. Kuten edellisvuoden tulosjulkistuksen yhteydessä todettiin, vuonna 2019 yritys keskittyi prosessien ja organisaatiorakenteen optimoinnin kautta tapahtuvaan toiminnan tehostamiseen ja laadukkaiden SaaS-palveluiden varmistamiseen.

Viime vuoden aikana Fatmanin missio ja visio tarkentuivat ja yritys julkaisi hiljattain seuraavat lausumat:

Näiden strategisten suuntaviivojen mukaisesti Fatman on tehnyt merkittäviä investointeja sekä teknologiapohjan että tuoteportfolion kehittämiseen. Toimenpiteet edesauttavat entisestään yrityksen valmiuksia vastata ketteränä ohjelmistotalona kiihtyvällä vauhdilla kehittyviin modernien sovellusten vaatimuksiin.

2019 päättyneellä tilikaudella Frame jaettiin kolmeen sovellusalueeseen (Huollon Toiminnanohjaus, Sopimushallinta ja Vuokralaskutus) ja jokaiselle alueelle nimettiin tiimi, joka on vastuussa kyseisen tuotteen kehittämisestä ja ylläpidosta. Tämän lisäksi Fatman toi markkinoille uusia mikropalveluita ja API-tuotteita, jotka tukevat Framen perustoiminnallisuuksia ja tuovat selkeää lisäarvoa asiakkaille.

Tämä työ jatkuu vuonna 2020 yrityksen keskittyessä mission mukaiseen toiminnan kehittämiseen ja valmistautuessa ottamaan seuraavia askeleita kohti julkistettua visiota.

Lue myös