Siirry pääsisältöön

Fatmanin liikevaihto nousi 4 prosenttia 3,2 miljoonaan euroon 30.11.2021 päättyneellä tilikaudella. Liiketoiminnan tulos oli 230 000 euroa. Poikkeusolojen pitkittymisestä johtuen yrityksen työntekijämäärä laski 26 työntekijään, mutta uusia rekrytointeja on tehty heti vuoden 2022 alussa.

Erikoisista ja poikkeuksellisista vuosista huolimatta Fatman on jatkanut laadukkaiden SaaS-palveluiden jatkuvaa kehitystä. Viime vuosina COVID-19-pandemian takia siirtyneet asiakasprojektit ovat vihdoin käynnistyneet ja alkuvuodesta 2022 yritys on voittanut useita uusia asiakkuuksia. Yhtenä suurimpana uudistuksena yritys on keskittynyt IFRS16-lisäosan kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Fatman on käynnistänyt aiempina vuosina merkittäviä T&K-projekteja IoT-sovellusten kehittämiseksi ja näiden projektien kehittäminen jatkui vuonna 2021.

Markkinatilanne ja yrityksen liiketoiminta alkaa vähitellen normalisoitua kaikista COVID-19-pandemian aiheuttamista haasteista. Koska liiketoiminta vuonna 2020 supistui pandemian takia, myös henkilöstömäärää vähennettiin. Vuoden 2022 alusta yrityksessä alettiin panostaa työntekijärekrytointeihin ja useisiin eri yksikköihin on palkattu lisää osaavaa työvoimaa. Tilanteen normalisoituminen ja työntekijöiden palaaminen etätöistä toimistolle on ollut iso piristys yrityksen arkeen.

Yrityksellä on isoja merkittäviä uusia asiakkuuksia, kansainvälisiä suunnitelmia ja jatkuvaa SaaS-palveluiden kehittämistä, mutta asiakkaiden kanssa yhteistyössä tehty tuotteiden kehittäminen ja toimiva asiakaspalvelu kuuluu edelleen näkyvästi yrityksen tärkeimpiin arvoihin. Vuonna 2021 tyytyväisyysmittarin keskimääräinen asiakastyytyväisyys oli upeat 4,5/5 ja tästä Fatman on erityisen kiitollinen asiakkailleen.

Lue myös