Siirry pääsisältöön

Fatmanin liikevaihto nousi 3 prosenttia 3,3 miljoonaan euroon 30.11.2022 päättyneellä tilikaudella. Liiketoiminnan tulos oli 224 000 euroa ja työntekijämäärä oli keskimäärin 27 henkilöä.

Useat suuret yritykset Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa ottivat Fatman Framen käyttöön vuonna 2022. Moni pörssilistattu yhtiö valitsi Framen IFRS 16 raportointiin, kun taas merkittävät kiinteistönomistajat/kiinteistömanagerit sekä ketjuliiketoimintaa harjoittavat yritykset valitsivat Framen huollon toiminnanohjauksen ja sopimushallinnan tarpeisiinsa.

Frame liiketoimintayksikön jatkaessa tasaista kasvuaan, Fatman julkisti uuden sovelluksen, jonka avulla teollisuuden konerakentajat voivat hallita tuotteitaan ja kasvattaa palveluliiketoimintaansa. Uusi SaaS-palvelu, fter, sisältää toiminnot laitekannan seurantaan, huoltotoiminnan hallintaan ja palveluiden (esim. huoltotyöt, varaosat) laskutukseen.

Fatman Frame tulee olemaan yrityksen johtava tuote Suomen markkinoilla myös jatkossa, kun taas fter-tuotteen myynti ja markkinointi painottuu voimakkaasti Keski-Eurooppaan ja Benelux-maihin. Lisätietoja uudesta palvelusta löytyy osoitteesta fter.io.

Lue myös