Siirry pääsisältöön

Olemme julkaisseet uuden Ostotilaukset-moduulin Frame Huollon Toiminnanohjauksen tuoteperheeseen. Moduulissa voit käsitellä Ostotilauksiasi aina uusista (osto)ehdotuksista hyväksyntään. Moduuli on ollut jo aiemmin joidenkin asiakkaidemme käytössä ja nyt toiminnallisuudet on jalostettu malliltaan yleiseen käyttöön paremmin soveltuvaksi.

Uuden moduulin ostotoehdotusten sisällöt ja prosessi soveltuvat helposti mille tahansa asiakkaalle ilman pakottavia sidonnaisuuksia muihin moduuleihin tai integraatioihin. Tällöin sidosryhmien on helppo omaksua moduulin käyttö osaksi arkipäiväänsä ja tietokannan omistajana saat tehokkaasti sidosryhmät mukaan toimintaan. Palvelun- tai tavarantuottajana sinun on puolestaan helppo tuottaa uusia ehdotuksia tehtäviksi töiksi. Toiminnan laatu kohteella paranee, kun palveluntuottajat ovat laskutettavien töiden myötä motivoituneempia raportoimaan mahdollisista parannustarpeista. Myös kustannusten seuranta on entistä tehokkaampaa.

Moduuli on osa Frame-ohjelmistokokonaisuutta ja linkittyy Frame Toiminnanohjauksen muihin moduuleihin. Uuden ehdotuksen voi luoda esim. Palvelupyynnöstä tai Kunnossapitotoimenpiteestä. Kuka tahansa käyttäjä oikeuksiensa puitteissa voi luoda uusia ostoehdotuksia, mutta ennen kaikkea Ostotilaukset toimii eri palveluntuottajien kanavana tarjota töitä ja lisäpalveluita.

Asiakkaallasi on tarve, jonka sinä voit Palveluntuottajana korjata. Tarjoa työsi uuden ostoehdotuksen sisällöllä ja hinnalla – saatuasi hyväksynnän, työn saa suorittaa!

Töiden tarjoaminen ennakkoon hyväksyttäväksi sekä myös jo toteutuneiden töiden kustannusten kirjaamiseksi – miten vain prosessinne toimii.

Mikäli sinulla on liityntätarpeita muihin muihin järjestelmiin Ostotilausten suhteen, integroidumme mielellämme. Toteutamme rajapintamme OpenAPI-standardilla. Prosesseja ja rajapintatarpeita voi olla hyvin erilaisia, joten jos koet tarvitsevasi jotain lisää Ostotilausprosessiisi, niin määritellään tarpeesi yhdessä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lue myös