Fatman Oy

Olemme kasvattaneet asiakkaidemme liiketoiminnan tuottavuutta jo yli 25 vuotta.

Alan edistyksellisintä teknologiaa ja osaamista hyödyntävien ohjelmistojen kehittäminen ja tarjoaminen asiakkaillemme muodostavat toimintamme kivijalan. Yrityksemme perustamispäivästä lähtien olemme halunneet olla asiakkaillemme luotettava asiantuntija ja vastuullinen kumppani, emmekä pelkkä työkalutoimittaja. Siksi tuote- ja palvelukehityksemme keskiössä ovatkin nimenomaan asiakkaidemme ongelmat ja tarpeet. Luomme ja tarjoamme ratkaisuja, jotka tuottavat käyttäjilleen konkreettisia hyötyjä ja kasvattavat heidän liiketoimintansa tuottavuutta.

Yrityksemme nimi Fatman on yhdistelmä englanninkielisistä sanoista Facility Technical Management – joskin nimivalintaa saattoivat tukea myös yrityksemme perustajan Kari Heinin vartalonmalli sekä tuolloin vuonna 1991 televisiossa pyörinyt Koira Haudattuna (eng. Jake and the Fatman) -sarja.

Kari Hein toimi edelläkävijänä suomalaisen kiinteistönhallintaliiketoiminnan kehittämisessä. Kokemustaan hän kartutti muun muassa Pohjois-Amerikan kiinteistömarkkinoilla. Rapakon takana viettämiensä vuosien aikana Heinin mieleen virisi ajatuksia uusista, innovatiivisista ja uraauurtavista kiinteistöhallinnan työkaluista ja toimintamalleista. Voisikin sanoa, että sähköiset kiinteistönhallintaratkaisut laskeutuivat Suomeen samalla lentokoneella kuin herra Hein itsekin.