Sinustako seuraava Fattis?

Miksi meille

Teimme työntekijöidemme kanssa ison koko yrityksen laajuusen retron, jossa kysyimme miksi Fatman on hyvä työpaikka. Tässä kyselyssä kaksi asiaa nousi tekijöimme keskuudessa muita tärkeimmiksi ja ne olivat itsensä kehittäminen sekä yhteisöllinen ilmapiiri. Muita työpaikkamme hyviä ominaisuuksia olivat
kansainvälisyys, nuorekkuus, joustavuus sekä kasvava ja kehittyvä yritys.

Me Fatmanilla uskomme siihen, että hyvällä meiningillä, avoimella kanssakäymisellä ja kannustavalla ilmapiirillä saavutamme parhaita tuloksia ja pystymme yllättämään asiakkaamme positiivisesti joka päivä.

 

Edut

Kansainvälinen työympäristö

Meidän työpaikallamme on ihmisiä eri kansalaisuuksista. Työkielenämme käytämme englantia.

Säännöllinen kouluttautuminen

Pidämme kuusi kertaa vuodessa koko yrityksen kehityspäivät, jolloin keskitymme itsemme ja koko yrityksen kehittämiseen. Usein näiden päivien jälkeen käymme after workeillä tai saatammepa käydä vaikka avannossa pulahtamassa.

Vakuutusturva

Aina elämä ei suju suunnitelmien mukaan. Koripallossa saattaa vääntyä polvi tai lentopallossa mennä olkapää. Matkalla saattaa reissuflunssa yllättää. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan vakuutusturvan elämän yllätystilanteita varten.

Toimitilat

Muutimme maaliskuussa 2022 uusittuihin Säterinportin toimistotiloihin. Meillä on nyt käytössämme täysin uudet ja modernit tilat ja töitä on mahdollista tehdä vaikka keinussa istuen. Toimistomme sydän on iso olohuoneemme, jossa käymme tiukkoja Playstation matseja. Janon yllättäessä jääkapista voi hakea limsaa ja aivoille virtaa saa välipala-automaatistamme.

Kuntosali

Meidän käytössämme on täysin uusittu kuntosali ryhmäliikuntatunteineen. Osa meistä aloittaakin työpäivän kuntoilemalla ja toiset taas päättää työpäivän reippaaseen kuntoiluun.

Tapahtumat

Keväisin ratkomme yleisurheilun avulla kuka yrityksestämme on sinä vuonna nopein ja vahvin. Syksyisin otamme selvää jalkapallon avulla henkilöstömme pallonkäsittelytaidoista. Vähintään kerran vuodessa toimistollamme on LANit ja silloin toimistomme valtaa erilaiset konsoli- mutta myös lautapelit. Makuupussi on syytä ottaa mukaan, koska näitä pelejä pelataan koko viikonlopun ajan.

Avoimet työpaikat

Haemme ohjelmistokehittäjää

Lue lisää ja hae

Rekrytointilomake

  • Max. tiedoston koko: 50 MB.

Mikä erottaa meidät muista

Emme myy ohjelmoijia
Meillä saat keskittyä yhden kokonaisuuden kehittämiseen eikä sinun tarvitse hyppiä projektista toiseen.

Pitkä kokemus
Aloitimme ohjelmien teon jo 90-luvulla. Silloin internet oli vasta alkutekijöissä ja sosiaalisesta mediasta ei osattu vielä edes haaveilla.

Säännölliset kehityspäivät
Kuusi kertaa vuodessa unohdamme arkirutiinit ja keskitymme siihen miten saamme itsestämme ja koko yrityksestämme paremman.

 

Fatman arvot

Me työskentelemme täällä

Anoop

solution architect

I am a technoid working in capacity of Senior Software Developer in Fatman. My 2 years Journey with Fatman has been amazing. A Jovial and multi culture environment along with exciting IT work in .Net and latest technologies (Docker, TypeScript, Angular, Micro frontends, Azure etc.). In Fatman, laugh, jokes and help are always around the corner. Team members share and enjoy each other success. I relish the opportunity where there is utmost focus on the job with good team & environment.

Tutustu Sulje

Alex

lead developer

My name is Alex and I work as a Software Developer for maintenance resource planning in Fatman. I enjoy challenging tasks often concerning new technologies that arise in our work process, the latest example being a new OpenAPI as a microservice. I feel the value of my work as I see how it helps our customers, thousands of field and office workers, do their job effectively. Skimming through the helpdesk tickets I can see by various customer questions that their business processes are heavily based around our software including my own work. I love that we have small teams with Products Owners, helpdesk and QA for close communication while we have company-wide fun events such as DevDays.

Tutustu Sulje

Mikko

software developer

Olen työskennellyt Fatmanilla ohjelmistokehittäjän roolissa vuoden 2017 alusta saakka. Minulle Fatman on toiminut loistavana ensimmäisenä it-alan työpaikkana. Parasta yrityksessä on sen huikea kansainvälinen ja läheiseksi muodostunut työporukka, jonka tukeen on aina
ongelmatilanteissa voinut luottaa. Työtehtävät yrityksessä ovat mukavan monipuolisia sillä ohjelmistomme vastaa kiinteistö- ja sopimushallinnan tarpeisiin hyvin laajasti. Viime aikoina yhä enemmän kuvioihin tulleet teknologiat kehityksen aallonharjalta pitävät hommat kehittäjän näkökulmasta sekä mielenkiintoisina että tarpeeksi haastavina. Näistä uutuksista omia suosikkejani ovat mikropalveluarkkitehtuuri sekä TypeScript.

Tutustu Sulje

Arvot

Toisten kunnioittaminen

Tulemme eri paikoista ja olemme eri muotoisia ja kokoisia. Kaikkien mielipiteet ovat aina yhtä arvokkaita, vaikka ne poikkeaisikin sinun omasta mielipiteestäsi.

Kuinka tämä näkyy arjessamme:

Viikottaisissa ohjelmistokehittäjien keikkojen suunnittelupalaverissa keskustelu saattaa välillä yltyä intensiiviseksi. Keskustelun lomassa muistamme kuitenkin aina pitää keskustelun asiallisena.

Tehdään töitä yhdessä

Teemme yhdessä töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Jokaisen tulee ottaa vastuuta ja tarjoutua auttamaan kotiaskareissa.

Kuinka tämä näkyy arjessamme:

Varmistamme aina, että työtehtävissä on mukana enemmän kuin yksi ihminen. Tällöin meillä on aina joku joka voi auttaa, jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Olemme perhe

Pidämme yllä positiivista ilmapiiriä ja luotamme, että jokainen tekee oman osansa asettamatta liian tiukkoja kotiintuloaikoja. Toimistollamme on paljon huumoria ja teemme kaikkemme myös huumorin laadun parantamiseksi.

Kuinka tämä näkyy arjessamme:

Toimistomme mahdollistaa työskentelyn monin eri tavoin, mutta silti löydämme itsemme välillä työskentelemästä oudoista paikoista kuten jäähalli tai viidakko.

Jaa osaamistasi ja tietoasi

Avoin kommunikaatio ja läpinäkyvyys tekee perheestämme vahvemman, joten meidän kaikkien pitää olla valmiina juttelemaan ja kuuntelemaan toisiamme.

Kuinka tämä näkyy arjessamme:

Kerran kuukaudessa pidämme koko yritykselle infotilaisuuden, jossa jaamme yrityksen ajankohtaiset talousluvut. Jokaisen sprintin jälkeen pidämme myös retron, jossa käymme läpi mitä olemme viimeisen kahden viikon aikana oppineet.

Mahdollisuus oppia

Jokaisella on oikeus tulla paremmaksi siinä mitä he tekevät ja me teemme kaikkemme, jotta mahdollistaisimme jokaisen jatkuvan oppimisen ja kehittymisen.

Kuinka tämä näkyy arjessamme:

Meillä on kerran kuukaudessa koko yrityksen kehityspäivä, jossa jaamme tietoa ja opimme jotain uutta. Jaamme keskenämme myös aktiivisesti e-kirjoja ja muita oppimateriaaleja.